De Klussenier Jurgen Vlayen
De Klussenier Jurgen Vlayen

Dendermondesteenweg 598
9070 Destelbergen

Dien uw offerte-aanvraag in   

09 252 32 03
0485 99 03 48
j.vlayen@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0843.755.092

Even voorstellen

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Jurgen Vlayen. Mijn bedrijf is gevestigd in Destelbergen. Sinds januari 2008 ben ik aangesloten bij De Klussenier

Voordien was ik al jaren zelfstandig in bij- en hoofdberoep. Ik concentreerde mij vooral op grote en kleine klussen, net als nu! Van opleiding ben ik polyvalent. Toen ik dagschool elektriciteit volgde, combineerde ik dit met avond- en weekendonderwijs metsel- en betonwerken. Daarna heb ik mijn vaardigheden uitgebreid door het volgen van schrijnwerkerij, lood- en zinkwerken en diverse opleidingen bij fabrikanten (UM ,Gyproc, Sylvania, Geberit, Ytong, Osram, Siedle, Gardy, Mawipex, Festool ed.).

Waarom De Klussenier? Het motief om mij te verbinden met De Klussenier is het voordeel van zo’n samenwerkingsverband en de mogelijkheid om mij te profileren als kwaliteitsbewuste ondernemer. Het is mijn doel mijn tevreden klantenbestand uit te bouwen en als “De Klussenier Jurgen Vlayen“ een gevestigde waarde in de streek te blijven.

Mijn ruime ervaring en allround vakmanschap gebruik ik graag om ook u te helpen met uw verbouwing, renovatie, kleine of grote karweien. Wat kan ik voor u doen? Informeert u mij gerust over uw plannen of wensen (bij voorkeur via de rode knop hieronder). Daarna zal ik spoedig contact met u opnemen.

Graag tot ziens!

De Klussenier Jurgen Vlayen
Uw renovatiebedrijf in Destelbergen en omgeving

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...