Metselwerk uitvoeren in Destelbergen, Gent, Wetteren en omstreken?

Het uitvoeren van metselwerk vereist goede kennis van zaken en de juiste techniek. De Klussenier Jurgen Vlayen is voor u de vakman die u hierbij kan helpen bij metselwerk in Destelbergen, Gent, Wetteren en omstreken. 

Uw metselwerk is in goede handen bij De Klussenier Jurgen Vlayen

De Klussenier Jurgen Vlayen moet met diverse zaken rekening houden als het gaat over metselwerk. Zo moet hij rekening houden met de ondergrond van het metselwerk, de juiste bakstenen moeten gekozen worden, het aantal bakstenen moet goed berekend worden, de juiste hoeveelheid specie moet gebruikt gaan worden en meer. Daardoor is het uitvoeren van metselwerk een klus die je niet zomaar kan doen, als je het goed uitgevoerd wilt hebben. 

Wilt u professionele hulp bij het uitvoeren van uw metselwerk? De Klussenier Jurgen Vlayen kan u helpen bij werkzaamheden waarbij professioneel metselen vereist is. Denk bijvoorbeeld aan het metselen van een schoorsteen, een gevel of een tuinmuur. Door zijn kennis en ervaring of contacten met een andere metselaar kan De Klussenier Jurgen Vlayen u altijd een advies geven over de uit te voeren werkzaamheden.

Wilt u uw metselwerk bespreken met De Klussenier Jurgen Vlayen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De Klussenier Jurgen Vlayen, uw veelzijdige vakman

De Klussenier Jurgen Vlayen
De Klussenier Jurgen Vlayen

Dendermondesteenweg 598
9070 Destelbergen

Dien uw offerte-aanvraag in   

09 252 32 03
0485 99 03 48
j.vlayen@klussenier.be

Ingeschreven bij KBO onder nr. BE - 0843.755.092

Ja, ik wil een vrijblijvende offerte van 
De Klussenier Jurgen Vlayen

 
Loading...